Evenementen Archief

Bolingo Community

Bekijk de highlights

Bekijk alle evenementen uit de historie van de Bolingo Community. Blijf via onze agenda op de hoogte van onze activiteiten en events of die van andere organisaties die wij aanraden. Bekijk hier ook foto’s en video’s van activiteiten die al hebben plaatsgevonden.

SIR_1652
Bolingo Kids op bezoek bij Sabi Yu Rutu 3 feb 2024
100%

Stichting Bolingo Community is druk bezig met het opstellen van het programma voor de Bolingo Kids activiteiten in 2024. In de tussentijd gaan wij op bezoek bij Sabi Yu Rutu Skoro in Amsterdam-Zuidoost.

Op 3 februari komen wij meer te weten over de Surinaamse cultuur en geschiedenis.

Gunt u uw kind een leerrijke en ontspannende zaterdagmiddag ?

Kom dan naar NoLimit om meer te weten te komen over de Surinaamse geschiedenis, heden en toekomst. Schrijf je in en kom kennis maken met nieuwe vrienden en vriendinnen.

Voor meer info zie http://linkr.ee/sabiyurutu

Dag: zaterdag 3 februari 2024, Tijd: 13:30 – 16:30 (gelieve 10 minuten van tevoren aanwezig te zijn)

Locatie: NoLimit, Geldershoofd 80, Amsterdam-Zuidoost

Foto feestelijke afsluiting
100%

Welkom op onze gezellige slotbijeenkomst “Samen met Bolingo Kids” op 9 december 2023 om 14 uur. Wij sluiten dan op een feestelijke wijze onze activiteiten ‘Samen met Bolingo Kids’ af. Afgelopen jaar kwamen we maandelijks bij elkaar om verschillende landen en culturen beter te leren kennen en onze horizon te verbreden. Benieuwd naar wat de kinderen zelf vinden van de activiteiten? Wat ze hebben onthouden? En samen nog eens willen nagenieten of bijpraten? Meld je dan aan en wees erbij!

Aanmelden kan hier gratis via Eventbrite.

Staand Bolingo Kids x iAfrica kinderfilmfestival 2023 (Aankondiging)
100%

Kinderen, maak je klaar voor een onvergetelijk filmmiddag op het Bolingo Kids x iAfrica kinderfilmfestival en geniet van mooie (teken)films.

Op zaterdag 30 september 2023 organiseert stichting Bolingo Community voor de 2e keer samen met iAfrica Filmfestival het Bolingo Kids x iAfrica kinderfilmfestival. De films zijn te zien bij Theater de Omval, Ouddiemerlaan 104 in Diemen.

Een gezellige middag van 13-18 uur waarop we voor kinderen tussen 4-15 jaar een divers aanbod aan korte animaties en kinder / tiener speelfilms tonen. De thema’s in de films variëren tussen vriendschap, dieren, humor, identiteit, familie en migratie.

Blok 1, 13:00 – 13:30 uur: 4 Tekenfilms (4-9 jaar): Roekoekleuren, Samen staan we sterk, Tijger, De laatste herfstdag. We leren meer over vriendschap, er bij horen, verdriet en blijdschap.

Blok 2, 13:30 – 14:15 uur: 2 Tekenfilms (5-15 jaar): Akesi en de geheimen van het bos, Akesi en het verlies van het Bateke Koninkrijk. We beleven met Akesi avonturen op de Congo rivier.

Blok 3, 14:30 – 18:00 uur: 2 Speelfilms (6-15 jaar): Neneh Superstar, Walley.

Neneh Superstar woont in Frankrijk en heeft talent voor ballet dansen. Maar wordt zij ook geaccepteerd?
De 13-jarige Walley woont zijn hele leven in Frankrijk maar wordt door zijn ouders teruggestuurd naar Burkina Faso. Hoe vergaat het hem daar bij zijn Afrikaanse familie?

Het betreft een combinatie van Nederlands gesproken films en internationale films die in het Nederlands zijn ondertiteld. De kinderen worden meegenomen op reis naar verschillende plaatsen in de wereld, waaronder het Afrikaanse continent.

Mis het niet en bestel nu je gratis tickets via Eventbrite (zolang de voorraad strekt).

Blijf op de hoogte van de films via onze website en socials.

Kosten aan de deur zijn voor kinderen per filmblok € 2,50 en voor volwassenen € 5.

IMG_0670
100%

Heb je altijd meer over Suriname willen weten? Kom dan op 3 juni naar onze Bolingo Kids activiteit om samen met ons het mooie land Suriname, met haar taal en cultuur te weten te komen.

De bijeenkomst vindt onder begeleiding van Sabi Yu Rutu Skoro plaats. Aanmelden kan via de Eventbrite link.

Bolingo Kids is voor kinderen tussen 4-12 jaar oud.