Steun ons

Bolingo Community

Jouw steun helpt.

Wil jij stichting Bolingo Community steunen? Dit kan op verschillende manieren door je als vrijwilliger in te zetten, een financiële bijdrage donateur te doen of jouw expertise gratis tot onze beschikking te stellen.

Uw donatie biedt kansen.

Bolingo Community

Word vrijwilliger

Bij stichting Bolingo Community kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Wil jij je inzetten als vrijwilliger omdat jij onze missie en visie onderschrijft? En vind je het leuk om te organiseren, bezig te zijn met social media, te netwerken of fondsen te werven? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Vrijwilliger formulier Bolingo Community

Bolingo Community

Word donateur

Met financiële en materiële steun kunnen je ervoor zorgen dat wij onze doelstellingen kunnen realiseren en activiteiten kunnen organiseren. Er zijn vele vormen van steun, bijvoorbeeld met een eenmalige financiële bijdrage, een periodieke bijdrage. Materiële steun is ook welkom bijvoorbeeld door een zaal voor vergaderingen ter beschikking te stellen of lesmateriaal aan te bieden dat wij kunnen gebruiken.

Financiële bijdragen kun je overmaken naar: NL34 BUNQ 2059 7629 28 t.n.v. Stichting Bolingo Community. 

Of gebruik onderstaande doneer button.

Wil je ons op een andere manier steunen?

Bolingo Community

Deel je expertise

Wij zetten graag verschillende experts in die bereid zijn om hun kennis aan stichting Bolingo Community ter beschikking te stellen. Heb jij bepaalde kennis die volgens jou van toegevoegde waarde kan zijn voor ons? Draagt het bij aan onze missie en doelstellingen?

Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Formulier Donateur Bolingo Community